Που Θα Μας Βρείτε .... ADMAS

Πρωτέως 27 • Παλ. Φάληρο • 17561 Αθήνα • tel.: 210 982 7840, mob.: 6949 195 979

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί μου χρειάζεται ένας σύμβουλος επιχειρήσεων και πως μπορεί να δώσει λύσεις στην επιχειρηση μου

Η συμβουλευτική υπηρεσία σε επίπεδο επιχειρήσεων κερδίζει συνεχώς έδαφος με ευεργετικά αποτελέσματα για επιχειρήσεις οι οποίες την εμπιστεύονται και αναπτύσσονται μέσω αυτής.

Πότε όμως χρειάζεται η συμβουλευτική οδός σε μια επιχειρηματική δραστηριότητα;

Πολλές φορές ο επιχειρηματίας ή ακόμη και κάποιος διευθυντής τμήματος έχει φτάσει σε σημείο που να μην έχει τι άλλο να πει, τι άλλο να κάνει απέναντι σε μια δύσκολη κατάσταση τη στιγμή που έχει δοκιμάσει τα πάντα φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο στο σημείο που του φαίνεται ως αδιέξοδο.

Η πρώτη παρατήρηση που θα κάνουμε εδώ είναι ότι:

Για την Admas, σε όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις.

Γιατί στην Admas πιστεύουμε ότι μπορεί να συμβεί σε όλους τους ανθρώπους, "να σταματήσει το μυαλό μας" ή να μας λείπει η γνώση για το θέμα που μας απασχολεί με αποτέλεσμα να υπάρχουν κακοί χειρισμοί και φυσικά λανθασμένες στρατηγικές.

Πιο συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας ή ο διευθυντής ενός τμήματος μιας εταιρείας έχει μια συγκεκριμένη οπτική γωνία από την οποία βλέπει τα πράγματα χωρίς να σημαίνει αυτό ότι τα παρατηρεί με τον ορθό τρόπο.

Στο σημείο αυτό ακριβώς, χρειάζεται η εξωτερική συμβουλή η οποία προέρχεται από μια αντικειμενική, πιο γενική οπτική γωνία που περιλαμβάνει εξειδικευμένους ανθρώπους με εμπειρία και τεχνικές που μπορούν να "ξεμπλοκάρουν" καταστάσεις, να προτείνουν νέες λύσεις, να δώσουν δημιουργικές ιδέες, να μεταφέρουν εμπειρίες και να προτείνουν πρακτικές που έχουν δει πως είναι άκρως αποτελεσματικές.

Ο ιδανικός συνδυασμός της προσωπικής επικοινωνίας, της τηλεφωνικής επικοινωνίας και του e-mail, είναι σήμερα η πλέον παραγωγική λύση για την παροχή των συμβουλευτικών υπηρεσιών που σας προσφέρει η Admas η οποία και εγγυάται σήμερα το μεγαλύτερο κέρδος για την επιχείρηση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου