Που Θα Μας Βρείτε .... ADMAS

Πρωτέως 27 • Παλ. Φάληρο • 17561 Αθήνα • tel.: 210 982 7840, mob.: 6949 195 979

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Επιχειρείν Εστί Φιλοσοφείν

Η βασική φιλοσοφία της Admas βασίζεται στην έντιμη, αξιόπιστη και σοβαρή συνεργασία που αναπτύσσει με τον εκάστοτε πελάτη της ώστε να πετυχαίνει πάντοτε τα επιθυμητά αποτελέσματα που έχουν ορισθεί από την αρχή της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στόχος της Admas είναι η απόλυτη επιτυχία και η παροχή υπηρεσιών ποιότητας που δεν επιτρέπουν την οποιαδήποτε αμφισβήτηση τους καθώς μέσα από μια συνεχή έρευνα και ανανέωση έχει πάντοτε στη διάθεση της ότι πιο σύγχρονη και ευέλικτη πρόταση κυκλοφορεί.

Η διαδικασία της συνεργασίας είναι πολύ απλή και ορίζεται μέσα από τα παρακάτω έξι σύντομα βήματα:

Βήμα 1: Κάνουμε μια προσωπική συνεργασία για την διατύπωση και ορισμό των θεμάτων για τα οποία σας προσφέρουμε τις συμβουλές μας.

Προτείνουμε συνήθως να γίνονται απογευματινές ώρες έτσι ώστε οι πελάτες μας να είναι πλήρως αποφορτισμένοι και ήρεμοι από τις καθημερινές σκοτούρες της δουλειάς.

Βήμα 2: Κτίζουμε γέφυρες επικοινωνίας μέσω e-mail και τηλεφωνικά για τα τρέχοντα θέματα.

Βήμα 3: Για μεγάλα projects, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, κάνουμε μια προσωπική επικοινωνία για να ελέγχουμε την πρόοδο και την ποιότητα της συνεργασίας μας (προτείνουμε μία φορά κάθε10 - 15 ημέρες, ανάλογα με την περίπτωση).

Βήμα 5: Όταν έχει ολοκληρωθεί η εργασία, συμφωνούμε πως έχουν παραδοθεί όσα συμβατικά έχουμε συμφωνήσει.

Στην συνέχεια αποφασίζουμε αν θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας και σε κάποια άλλα θέματα ή θα περάσουμε στην περίοδο της υποστήριξης.

Βήμα 6: Η περίοδος της υποστήριξης, είναι συγκεκριμένη και κοινά αποφασισμένη και περιλαμβάνει τακτικούς ελέγχους και από τα δύο μέρη σχετικά με την υλοποίηση των αποφάσεων που έχει λάβει η επιχείρηση βασιζόμενη στις συμβουλές ή στην μελέτη που σας έχουμε υποβάλλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου