Που Θα Μας Βρείτε .... ADMAS

Πρωτέως 27 • Παλ. Φάληρο • 17561 Αθήνα • tel.: 210 982 7840, mob.: 6949 195 979

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η αγορά δεν περιμένει!
Το καινούργιο προκύπτει όταν το παλιό ακόμα είναι ζωντανό
Το προϊόν που φεύγει θα πληρώσει για το προϊόν που έρχεται

Μετάβαση της Εταιρείας από την «συντήρηση» μιας καθημερινής διαχείρισης στην εκτίναξη σε νέους ορίζοντες με καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες και σχέση με την αγορά και τους πελάτες .H Οργάνωση δεν αρκεί για την ανάπτυξη και την υπεροχή, αν δεν υποστηρίζεται από την ικανότητα της Επιχείρησης για σύλληψη & εφαρμογή της καινοτομίας στην πράξη.

Απαιτούνται ριζικές αλλαγές για να ξεφύγει μία επιχείρηση από τα μέτρια οικονομικά αποτελέσματα, να βελτιώσει την ρευστότητα της και να παράγει ποιότητα με καινοτομία και αφοσιωμένους πελάτες.

Η πρώτη σημαντική αλλαγή είναι η αναγνώριση ότι τα αποτελέσματα σε κάθε οργανισμό οποιουδήποτε μεγέθους προέρχονται από Διεργασίες και Έργα. Διεργασία είναι η σειρά δραστηριοτήτων που με κατάλληλους πόρους και διαδικασίες σε κάθε βήμα της .

Η δεύτερη σημαντική αλλαγή είναι η μέθοδος εβδομαδιαίου προσωπικού προγραμματισμού ώστε να εστιαζόμαστε στους επιχειρησιακούς στόχους

Η τρίτη σημαντική αλλαγή είναι η διαχείριση της αλλαγής, πως δηλαδή, μεταβαίνουμε από την σημερινή κατάσταση στην λειτουργία με βάση τις Διεργασίες.

Με τον Ανασχεδιασμό των Επιχειρήσεων ,επιτυγχάνονται σημαντικά αποτελέσματα στον τομέα των πωλήσεων, του Marketing, των Logistics, της Παραγωγής προϊόντων - υπηρεσιών και της Διαχείρισης της Οικονομικής ρευστότητας.

Ενδεικτικά :

25-50% μείωση του συνολικού κόστους της εφοδιαστικής αλυσίδας .
25-60% μείωση των αποθεμάτων.
25-80% αύξηση στην εύστοχη πρόβλεψης ζήτησης .
30-50% βελτίωση του κύκλου παραγγελίας πελάτη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου