Που Θα Μας Βρείτε .... ADMAS

Πρωτέως 27 • Παλ. Φάληρο • 17561 Αθήνα • tel.: 210 982 7840, mob.: 6949 195 979

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

Αυξήσετε το πελατολόγιο, Αυξήσετε τις πωλήσεις σας,

ADMAS KAI IMAGE … Ισχύς Εν τη Ενωση

Βελτιώνουμε το Μάρκετινγκ
Με στοχευόμενες διαφημιστικές καμπάνιες που περιλαμβάνουν ειδικευμένη κατηγοριοποίηση, προσεγγίζουμε τους πιο σημαντικούς για εσάς πελάτες μέσω μηνυμάτων που έχουν στόχο να τους δεσμεύσουν. Σας βοηθούμε να ξεκαθαρίσετε ,να κατηγοριοποιήσετε τις λίστες επαφών σας και τέλος να βελτιστοποιήσετε τα μηνύματα προς τον πελάτη-στόχο, ώστε να μην χάνετε ούτε χρόνο ούτε χρήματα. Με μια σωστή, ξεκάθαρη και σαφή λίστα και άκρως ενδιαφέρον περιεχόμενο θα δείτε τους δείκτες μάρκετινγκ της εταιρείας σας να βελτιώνονται.

Δίνουμε ώθηση στην απόκτηση νέων πελατών
Βελτιστοποιούμε κάθε καμπάνια για να αυξήσετε τον αριθμό παραγγελιών, upsell cross-selling ή να βελτιώσετε τα ποσοστά εγγραφών. Επιπλέον, οι ειδικευμένοι σύμβουλοι email marketing της ADMAS είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να ελέγξετε τις σελίδες υποδοχής και να μεγιστοποιήσετε τα ποσοστά απόκτησης νέων πελατών.

Επαναπροσεγγίστε τους Πελάτες σας
Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι μία Εταιρεία χρειάζεται να επενδύσει περισσότερο για να διατηρήσει έναν πελάτη παρά για να αποκτήσει έναν καινούριο. Οι ειδικοί της ADMAS θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε ένα πλάνο προκειμένου να ξανακερδίσετε τις αδρανοποιημένες επαφές σας. Δυναμικά μηνύματα και επαναλαμβανόμενα emails μπορούν να δώσουν ζωή σε μία πολύτιμη επαφή που διαφορετικά θα είχατε χάσει.

Δείτε πέρα από … ένα κλικ
Το να καταφέρετε έναν πελάτη να ανοίξει το μήνυμα σας ή να ενδιαφερθεί για το περιεχόμενό του είναι μόνο ένα μέρος του στόχου. Ορισμένες επαφές ξεχνούν να ανταποκριθούν και χρειάζονται μια ευγενική υπενθύμιση για να κάνουν το επόμενο βήμα. Αυτοματοποιημένα μηνύματα τους κινητοποιούν εκ νέου, ενώ τα δυναμικά μηνύματα μπορούν να υπενθυμίσουν στις επαφές που έχουν εγκαταλείψει το καλάθι αγοράς τους να επιστρέψουν και να ολοκληρώσουν τις αγορές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου